Terug naar de homepage

Bedrijven

Wilt u als ondernemer graag een bijdrage leveren aan de Rijnwoudse samenleving? Wilt u zich inzetten voor een maatschappelijke organisatie met een onvervulde wens of behoefte? Of te wel: wilt u invulling geven aan uw doelstellingen van maatschappelijk betrokken ondernemen? Doe dan mee aan de Maatschappelijke Beursvloer Rijnwoude.

Tijdens de Beursvloer geeft u op een praktische en concrete manier invulling aan uw maatschappelijke betrokkenheid met de Rijnwoudse samenleving. U maakt persoonlijk contact met maatschappelijke organisaties en u ontdekt  wat u voor elkaar kunt betekenen op het gebied van Kennis en Kunde, Materiaal, Handen en Andere ideeën. Wat de een over heeft of wil bieden, is voor de ander soms zeer gewenst. U maakt met gesloten beurs concrete afspraken tot samenwerking (matches), die voor beide partijen meerwaarde bieden. Een match is meestal tweerichtingsverkeer, waardoor er een mooi partnerschap ontstaat. In een enkel geval kan er een ‘beursvloer driehoek’ ontstaan. Als uw moeite heeft om een concrete tegenprestatie te bedenken, is het mogelijk om die tegenprestatie voor een ander ‘goed doel’ te vragen.

Als bedrijf krijgt u er veel voor terug: een leuke tegenprestatie, een mogelijk blijvend samenwerkingsverband, kennis en contacten met organisaties met diverse achterban. De Beursvloer is tevens een netwerkmoment met mede-ondernemers uit Rijnwoude.

– Binding en betrokkenheid bij Rijnwoude: u zet uw kennis, menskracht, netwerk en/of     middelen rechtstreeks in bij een lokale organisatie.

– Individuele ontplooiing van medewerkers.

– U ontvangt een tegenprestatie die van meerwaarde is voor uw bedrijf,
uw medewerkers of een andere organisatie waar u affiniteit mee heeft.

– Goed imago, grotere naamsbekendheid, positieve profilering.

– Onderscheidend ten opzichte van concurrenten.

– Toegang tot nieuwe netwerken.

– Waardering van lokale omgeving.

– Voldoening en plezier voor uzelf en uw medewerkers.

Deelname aan de Beursvloer Rijnwoude is gratis.
U kunt met 2 personen deelnemen.

Direct inschrijven